sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Hit or miss

Usein kysytään mitkä ovat miesten pahimpia ´tyylivirheitä´ ja mikä neuvoksi? Juttelu tutun stylistin ja kauneustoimittajan kanssa päätyi tusinaan mokia ei-missään järjestyksessä:

1. Liian muotoillut kulmakarvat. Toki unibrow pitää siistiä ja pahimmat rehohoitukset tasoittaa. Villiintyneet nenä-ja korvakarvat myös kuriin. Muu trimmaus mieltymysten mukaan. Pätee myös naisiin.
2. Korut. Less is more. Pätee myös naisiin
3. Mainoslahjoiksi saadut vaatteet ja laukut. Big no no. Pätee myös naisiin.
4. Jos vaatteitasi ja hiuksiasi kehuttiin vuonna 1993 niin se ei tarkoita että ne toimivat edelleen 2013. Päivitä vaatekaappisi ja käy parturissa. Pätee myös naisiin.
5. Silmälasit nykyaikaan, suosi klassikoita. Pätee myös naisiin.
6. Liian isot tai pienet vaatteet. Jos vaate ei tunnu hyvältä päällä, se ei myöskään todennäköisesti näytä hyvältä. Pätee myös naisiin.
7. Liika kosmetiikka, parfymointi ja hiusten värjäys. Hyvin varovasti. Pätee myös naisiin.
8. Hampaat kuntoon. Hoida päivittäinen hygienia. Pätee myös naisiin.
9. Pidä vaatteet päällä ensimmäisenäkin hellepäivänä muualla kuin rannalla ja aina esimerkiksi terassilla. Harmaanvalkoinen iho ei näytä hyvältä kirkkaassa auringonpaisteessa. Pätee myös naisiin.
10. Älä juokse sokeasti viimeisen ´muodin´ perässä joka ei välttämättä edes sovi sinulle vaan kehitä itsellesi tyyli jossa viihdyt ja joka tuntuu hyvältä ja jota on helppo täydentää periaatteella kaikki sopii kaikkeen. Pätee myös naisiin.
11. Iho kuntoon. Urheile ja tarkista ruokavaliosi. Tupakin ja alkoholin kulutus kuriin. Pätee myös naisiin.
12. Satsaa laadukkaisiin ulkovaatteisiin, ei ole olemassa halpoja ja hyviä. Ja näillä leveysasteilla niitä käytetään pitkään. Pätee myös naisiin.
1 kommentti:

  1. Pätevä lista. Voisin lisätä listaan vielä: katse kenkiin. Kenkien hoito ja kunto unohtuu monesti meiltä suomalaisilta. Paljon näkyy sälle, joilla on puhut ja kamppeet viimeisen päälle, mutta jalassa kauhtuneet, sotavuosien jälkeiset popot. Ei näin.

    VastaaPoista